Kuvauksen hinta

45 min valokuvaussessio

Täydellinen setti odottavalle äidille, yksivuotissynttäreitään juhlivalle taaperolle, rippinuorelle, polttarisankarille tai promokuvia tarvitsevalle ammattilaiselle. Sis. väh. 15 jälkikäsiteltyä kuvaa. Kuvaus pääkaupunkiseudulla, lisähinnasta muualla.

199 € (sis. alv 24%)

Hääkuvaus

Rakkauden juhlaa on aina ilo kuvata! Kuvauksen hintaan vaikuttaa se, kuinka kauan minua tarvitsette: onko kyseessä pelkkä hääpotrettikuvaus vai koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus? Suunnittelitpa isoja tai pieniä häitä, ota yhteyttä niin jutellaan! ♥

kysy tarjousta

Tapahtumakuvaus

Oletko järjestämässä tapahtumaa ja etsit valokuvaajaa taltioimaan tähtihetket historiaan? Se onnistuu kyllä! Kerro minulle tapahtumasi ajankohta, kesto ja paikka, niin lähetän sinulle tarjouksen.

Kysy tarjousta

Kuvia verkkosivuille

Oletteko uudistamassa verkkosivujanne? Tarvitsetteko näyttäviä kuvituskuvia kertomaan toiminnastanne? Minulla on kokemusta erityisesti kuvista, joissa viittomakieli tulee edukseen esille. Vai tarvitsetteko potrettikuvia henkilökunnastanne? Ota yhteyttä!

Kysy tarjousta

Kysymyksiä & vastauksia

1. Mitä valokuvaus sisältää?

2. Missä koossa saan kuvat?

3. Haluan teettää kuvista tulosteita. Miten kannattaa toimia?

4. Ovatko kuvaukset aina vain pääkaupunkiseudulla, vai onnistuvatko ne myös muualla Suomessa?

5. Millaiset ovat valokuvien tekijänoikeudet?

6. Miten maksan kuvauksen?

Kysymyksiä & vastauksia

1. Mitä valokuvaus sisältää?

Palveluun kuuluu kuvaus, jälkikäsittely ja kuvien toimitus digitaalisessa muodossa.

Jälkikäsittelen kuvat ja toimitan ne kahden viikon kuluessa kuvauksista omaan, salasanalla suojattuun verkkogalleriaasi, josta pääset lataamaan kuvat itsellesi talteen.

Kuvat säilyvät galleriassa vähintään 6 kuukautta.

2. Missä koossa saan kuvat?

Kuvien resoluutio on 300dpi ja tulosteiden koko A4.

Galleriastasi löytyy myös Web Size -koko 1080p, joka on sopiva esimerkiksi Facebookiin tai Instagramiin.

Toimitan kuvat mielelläni tarvittaessa myös suuremmassa koossa, jos haluat teettää kuvasta taulun tai käyttää sitä esimerkiksi yrityksesi tai järjestösi roll up -telineessä.

3. Haluan teettää kuvista tulosteita. Miten kannattaa toimia?

Voin ladata kuvat kuvatilaus.fi -sivustolle, josta sinun on helppo tilata tulosteita haluamassasi koossa. Kuvat valmistaa Color-Kolmio yli 50 vuoden kokemuksella.

Kuvatilaus.fi -sivustolla on erikokoisten kuvatulosteiden lisäksi monenlaisia tuotteita, kuten perinteisiä kartonkisia kiitoskortteja sekä valokuvapohjukkeita rippi-, ylioppilas- tai hääkuvia varten.

Voit toki myös itse päättää liikkeen, josta haluat tilata kuvatulosteita. Otathan huomioon, että tulosteiden laatu ja värimaailma vaihtelee eri firmojen välillä.

4. Ovatko kuvaukset aina vain pääkaupunkiseudulla, vai onnistuvatko ne myös muualla Suomessa?

Se riippuu keikasta ja välimatkasta. Jos toiveena on 45 min valokuvaussessio Kuopiossa, niin se ei matkakulujen vuoksi ole järkevää. Paitsi jos samalle reissulle järjestyy useampi keikka. Otapa yhteyttä, niin katsotaan miten onnistuu!

5. Millaiset ovat valokuvien tekijänoikeudet?

Tekijänoikeus säilyy aina valokuvaajalla, mutta asiakas saa kuviin jatkuvan käyttöoikeuden. Voit julkaista kuviasi verkkosivuillasi, esitteissä, sosiaalisessa mediassa ym.

Huom! Ethän myy kuvia tai niistä tehtyjä printtejä tai tuotteita eteenpäin, ellei siitä sovita erikseen.

6. Miten maksan kuvauksen?

Kun valmiit kuvat on toimitettu, lähetän sähköpostiisi laskun. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Easy peasy!